faq

Als ik twee producten bestel moet ik dan twee maal de verzendkosten betalen?

Nee, indien u de producten wel in één bestelling plaatst, betaalt u maar één keer de verzendkosten van €6,95.

Kan ik de muiltjes en teenslippers passen?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben een bedrijfsruimte in Amsterdam waar u alle producten kunt bezichtigen en eventueel ook kunt passen. Wij hebben geen vaste bezoek/openingstijden. U kunt een e-mail naar info@nooosugar.nl sturen om een afspraak te maken.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop of een artikel willen ruilen, dan kunt u dit binnen 7 werkdagen na ontvangst retourneren met bijgeleverd retour pro-forma formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk zorgen voor het omruilen van het artikel of de terugbetaling ervan.  Alleen het aankoopbedrag wordt terugbetaald. De verzendkosten en retour-verzendkosten worden niet vergoed.

Waar kan ik de afmeting van een artikel vinden?

Deze staat onderaan de pagina met de productinformatie van het betreffende artikel.
Klik op de overzichtspagina van een artikelgroep op het betreffende artikel en de pagina met productinformatie komt te voorschijn.

Hoe vallen de maten van de muiltjes?

De muiltjes vallen soms iets kleiner dan de gemiddelde maat. Twijfelt u of heeft u een tussenmaat, neem dan voor de zekerheid één maat groter. Het blijft natuurlijk moeilijk inschatten en is ook afhankelijk van de breedte van uw voet en de hoogte van uw wreef. U kunt ook ook het [nodepicker==node/512==%5Btitle_1%5D==maatschema] raadplegen waar de lengte maten van de muiltjes op staan. Op de product informatie pagina van het betreffende artikel kunt u ook doorklikken naar het schema.

Als er wordt vermeld dat een artikel uitverkocht is, kan het dan toch besteld worden?

Een uitverkocht artikel is niet na te bestellen vanwege het unieke karakter van onze producten. Wel is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@nooosugar.nl waarin u aangeeft dat u geïnteresseerd bent in een bepaald product. Mochten wij deze of soortgelijke artikelen weer op voorraad krijgen dan brengen we u meteen op de hoogte.

Is het mogelijk de producten te bezichtigen?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben een bedrijfsruimte in Amsterdam waar u alle producten kunt bezichtigen en eventueel ook kunt passen. Wij hebben geen vaste openingstijden. U kunt een e-mail naar info@nooosugar.nl sturen om een afspraak te maken.

Is het mogelijk jullie producten in het buitenland te bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de bestelling via de bestelprocedure op de site invullen, op dat moment zal de bestelling voor u gereserveerd worden. De betaling kan helaas nog niet via de site lopen i.v.m. het berekenen van de verschillende tarieven per gewicht en per land.

Zodra u een ander land dan Nederland invult bij het verzendadres zal er een pop-up scherm verschijnen met uitleg. Wij zullen u vervolgens per e-mail een offerte sturen voor de verzendkosten van het pakket, hiervoor hanteren wij de standaard tarieven van TNT voor verzending naar het betreffende land met handtekening voor ontvangst.

Na accoord kunt u de totale kosten, aankoop- en verzendkosten, naar ons overmaken per bank of via Paypal. Na ontvangst van de betaling zullen wij binnen 3 werkdagen uw pakket verzenden. U bestelt dus wel via de site, maar betaalt niet via de site.

Is het mogelijk de bestelling zelf af te halen?

Ja, dat is mogelijk. Onze producten staan in een bedrijfsruimte in Amsterdam. Wij hebben geen vaste openings/bezoektijden. U kunt een e-mail naar info@nooosugar.nl sturen om een afspraak te maken.